10 Bin Okul Projesi

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi Kapsamında gelen spor malzemeleri ile oyun parkuru oluşturarak, öğrencilerimizin keyifle zaman geçirmelerini sağladık.

Temel Eğitimde 10 Bin Okul ve Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuz velilerine, Çevre Bilinci ve İsraf konulu seminer düzenlendi. TEMA Cihangir Mahalle Sorumlusu Adem ATILGAN'a, TEMA ailesine, katılan velilerimize, seminerin düzenlenmesinde emeği geçen Müdür Yardımcımız Burcu ŞENOL'a ve Psikolojik Danışmanımız Özgün Emre GÜVEN'e teşekkür ederiz.

May

Temel Eğitimde 10.000 okul Projesi Kapsamında Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Konserinde öğrencilerimiz de yer aldı.

May

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi Kapsamında Okulumuz ile Avcılar Mesleki Teknik Lisesi ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kodlama ve Robotik Atölyesi Etkinliklerine 4/A ve 4/I sınıfları öğrenci ve öğretmenlerimizle katılım sağladık.

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında okulumuz 2-A ve 2-D sınıfı öğrencileri Avcılar Bilim Sanat Merkezi, Uzay ve Palnetaryum ile bilim atölyesi etkinlikleri gerçekleştirdik.