İBRAHİM ÇİFT - MÜDÜR YARDIMCISI

13.02.1986 tarihinde Kayseri’de doğdum.. İlk,Orta ve Lise tahsilimi Kayseri’de tamamladım.2008 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldum.

2007-2008 yılları arasında Abant İzzet Baysal Ünivesritesinde memur olarak çalıştım. Daha sonra 15.11.2008’de Avcılar Nihat Çandarlı İlkokuluna öğretmen olarak atandım. Sırası ile Avcılar Seyit Onbaşı İlkokulu ve Avcılar Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak çalıştım.Haziran 2021’de Ahmet Yesevi Üniversitesi Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Yüksek Lisans programından mezun oldum.

09 Eylül 2021 tarihinden itibaren Avcılar Mehmetçik İlkokulu´na Müdür Yardımcısı  olarak görevlendirildim. Halen görevime devam etmekte olup evli ve  bir çocuk babasıyım.