Mehmetçik İlkokulu

Mustafa Kemal Paşa Mah. Karadut Sok. No200 Avcılar/İSTANBUL
Vizyon
VİZYON Öğrenen birey, öğrenen örgüt ve öğrenen organizasyon kültürüne sahip, değişim ve gelişime açık, bilgi ve teknolojiyi kullanabilen, kaliteli, seçkin, güvenli ve farklı bir okul olmaktır.
Misyon
MİSYON Biz; Muasır medeniyet yolculuğunda, okulu ve öğrenmeyi önemseyen, kendisine ve başkalarına değer veren, araştırmacı, sorgulayıcı, terbiyeli, tertipli, temiz ve öğrenmeyi öğrenen , özgür düşünceye sahip, teknolojiyi kullanabilen, sanata ve insanlık değerlerine sahip çıkan, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilen, problem çözme becerisi kazanmış, yüksek fazilette bireyler yetiştirmek için varız. STRATEJİMİZ Hiçbir öğrenci geride kalmasın ilkesinden hareketle eğitim gönüllüleri ve velilerimiz; Eğitim ve Öğretimde kalitenin ve verimliliğin artırılması için vazgeçilemez bir destektir.
08:00-12:50 13:10-18:00
Ulaşım
E-5 karayolu ile metrobüs kullanılarak ulaşım gerçekleştirilebilir. Küçükmece-Firüzköy dolmuşları kullanılabilir.
Mustafa Kemal Paşa Mah. Karadut Sok. No192 Avcılar/İstanbul
Avcılar´a 5 km uzaklık.