Okul Etkinliklerimiz

Okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikler.

Okulumuzda ilizyon gösterisi gerçekleştirildi.

İBB Bağcılar Trafik Eğitim Parkuru gezisi

4. sınıf öğrencilerimizin mezuniyetini Forest Kemerburgaz Macera Parkında gerçekleştirdik

1/A sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Mehtap Ata Ramazanoğlu'nun gerçekleştirdiği etkinlik.

May

Millî Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği, SİSAY Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği iş birliği ile Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim gören bir milyon öğrencinin ücretsiz bir şekilde sinemayla tanıştırılması amacıyla hazırlanan proje devam ediyor.

Projenin amacı, millî ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek öğrencilerimizi hayata hazırlamak, böylece onların kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerin hayal gücünü geliştirmesine imkân sağlamak, anı kültürü oluşturmak ve çevresine daha duyarlı bireyler yetiştirmektir.

Bu kapsamda okulumuz 2/F, 2/G ve 2/H sınıfı öğrencileri ve öğretmenlerimiz Avcılar Barış Manço Kültür Merkezinde "Kuklalar Köşkü" isimli filmi seyrettiler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Müzeler Haftası Etkinlikleri Kapsamında okulumuz 2/A ve 2/D sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ile Atatürk Evi Müzesini ve Denizcilik Sergisini gezdi.

May

Okul sporları müsabakaları minikler B kategorisinde ilçe 3.'sü olan 1-C sınıf öğrencimiz Miray GÜNEŞ'i tebrik ederiz.

May

2-H sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sibel ANIL ÖZKAN ile Avcılar Halk Kütüphanesini gezdiler.

May

Bilişim Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine sınıf öğretmenimiz Deniz DOĞAN tarafından "Siber Güvenlik", "Güvenli İnternet Kullanımı" ve "Sosyal Medya Tuzaklarından Korunma" konulu farkındalık seminerleri düzenlenmiştir.

May

1-A ve 1-İ sınıfı öğrencilerimiz Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında Firüzköy Bulvarı'nda sürücülerimize ve yayalarımıza bilgilendirici afişler dağıttılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Mehtap ATA ve Gamze KILIÇÇI'ya teşekkür ederiz.

May

Okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi kutluyoruz.