Okul Etkinliklerimiz

Okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikler.

Nis

İstanbul Okuyor Projesi kapsamında çocuk edebiyatının duayen yazarı Gülten DAYIOĞLU online söyleşi ile öğrencilerimizle buluştu.

Nis

2/H ve 2/F sınıfı ğretmenlerimiz Sibel Anıl Özkan ve Meral Eren öğrencileriyle beraber Arif Nihat Asya Masal Okulu'na misafir oldular.

Rahmi Koç Müzesi Gezisi ve Enerji Verimliliği Etkinliği

Pamuk Şeker Yapımı Atölye Çalışması

4/E Sınıfı Öğrencilerimiz ve Öğretmenimiz Alev Adak'ın Küçük Mucitler Sergisi

Okulumuzda Baloncuk Gösterisi Gerçekleştirildi.

3/D Sınıfı Öğrencilerimiz ve Öğretmenimiz Fevzi YILDIRIM'ın Matematik Evi Gezisi.

Eğlenerek öğrenme oyun parkurumuza katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz hem eğlendi hem de matematik becerilerini sergiledi.

Aklın Yolu Bilim Atölyesinde Öğrencilerimiz Deneyler Yaptılar.

Öğrencilerimizle beraber Florya''da bulunan İstanbul Akvaryum'a gezi gerçekleştirdik. Hem eğlendik hem de canlıları yakından tanıma fırsatı bulduk.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri

3/A Sınıfı öğretmeni Mutlu ÇAKIR ve öğrencilerinin satranç egzersiz çalışmaları.

3/D Sınıfı Öğrencilerimiz ve Öğretmenimiz Fevzi Yıldırım'ın Etkinlikleri