İSTANBUL / AVCILAR - Mehmetçik İlkokulu

Mrt

İnternet kullanımı ile ilgili broşürlerimiz.

Okulumuz, kadınlarımızla güzel.

Mrt

Okul kantinimizde hazırlanan çorbaları öğrencilerimiz çorba gününde içebiliyor.

Mrt

Ali Karay Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleşen Yeşilay Haftası ilçe törenine okulumuz ukulele ekibiyle katılım sağladık.

Şbt

Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Kalemler Festivalinde "Minik Yüreklerden Öyküler" isimli kitabımızla katılım gösterdik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün standımızı nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Şubat Ayı Projesi kapsamında Tarihi Mekanları tanıtma çalışması yapıldı.

Şbt

İlçe Milli Eğiti Müdürlüğü tarafından düzenlenen satranç turnuvasında erkekler kategorisinde 2. olduk. Emeği geçen öğrenci ve idarecimiz İbrahim ÇİFT'i tebrik ederiz.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönemi Öğretmenler Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

İyi tatiller çocuklar!

Ock

4. sınıflar arası düzenlenen ilçe sek sek turnuvasında 1. olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

3. sınıflar arası düzenlenen ilçe sek sek turnuvasında 1. olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Avcılar ilçesi 2. sınıflar sek sek turnuvasında 3. olan takımımızı ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. sınıflar sek sek turnuvasında 2.'lik kazanan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Süreci toplantısı okulumuz Psikolojik Danışmanı Cansu MAMUK tarafından gerçekleştirildi.