Enerji Verimliliği Resim Yarışmasında 1. olan 4-H sınıfı öğrencimiz Aybüke TÜRKAN, 2. olan 4-G sınıfı öğrencimiz Asiye DAMAR ve 3. olan 4-G sınıfı öğrencimiz Alper Utku URAN'a okul idaresi ödüllerini takdim etti.

Okulumuzda Veli Akademileri Projesi kapsamında Çocuklarda Duygusal Farkındalık ve Duygu Düzenleme Becerileri konulu seminer gerçekleştirldi. Uzman Psikolog Danışman ÖZge ARIK'a ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Avcılar Kaymakamlığı iş birliği ile Avcılar Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi tarafından velilerimize yönelik seminer düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun...

Avcılar Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Filistin Konulu Resim Yarışmasında 4-E sınıfı öğrencimiz İmrane SADIQ ilçe 2'ncisi olmuştur. Öğrencimizi ve bu başarıda katkısı bulunan Feride DOĞAN öğretmenimizi tebrik ederiz.

12 Kasım Afet Hazırlık Eğitim Günü Etkinlikleri kapsamında öğrenci ve velileri yönelik bilgilendirme yapıldı.

Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile katılım sağladık.

Katkılarından dolayı Okul Aile Birliği Başkanımız Leyla MUTLUGÜN' e teşekkür ederiz. Yeni yönetime başarılar dileriz.

Yapılan okul meclisi başkanlığı seçimini, 4/B sınıfı öğrencimiz Dilara ŞAHİN kazanmıştır. Kendisini tebrik ederiz.