Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersinin Güvenli Hayat teması kapsamında trafik polislerimizden temayla ilgili bilgi aldılar.

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası'nı kutluyor, hafta kapsamında yaptığımız etkinliklerle toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz.

Şbt

Avcılar Kaymakamlığı  İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında velilerimize yönelik madde bağımlılığı eğitimi gerçekleştirildi. Katılımcılara teşekkür ederiz.

Ock

Veli Akademileri Ocak Ayı, Çocuk Eğiitiminde Ailenin Rolü Seminerimiz okulumuz psikolojik danışmanı Cansu MAMUK tarafından gerçekleştirildi. Katılım sağlayan velilerimiz ve Cansu MAMUK'a teşekkür ederiz.

Yerli Malı Haftası Etkinliklerimiz

Veli Akademileri Aralık Ayı Projesi kapsamında Yazar Cemal TELCİ, veli ve öğrencilerimize Okuma Kültürü konulu konferans düzenledi. Katılım sağlayan veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

4-E sınıfı öğrencilerimiz ve Müdür Yardımcımız İbrahim ÇİFT, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalığı kapsamında, Avcılar Borsa İstanbul Özel Eğitim ve Uygulama Okulu 3. kademe öğrencileriyle bir araya geldiler.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları tören ve çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi. Tekrardan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun...

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır.

Kızılay, kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstleniyor. Türk Kızılay, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik ve mineralli su işletmeleri alanlarında faaliyet sunuyor.

Veli Akademileri Ekim Ayı Çocuklarımızı Teknoloji Bağımlılığından Nasıl Kurtarırız? Seminerimiz Psikolojik Danışman Samet CAN'ın anlatımıyla ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Psikolojik Danışman Samet CAN'a, katılım sağlayan velilerimiz ve okulmuz psikolojik danışmanlarına teşekkür ederiz.

Okulumuzun,  "OKULUM TEMİZ" belgesi ile tescillenmesinde özverili çalışmalarıyla katkı sunan başta Müdür Yardımcımız Burcu Şenol olmak üzere tüm personelimize teşekkür ederiz.

Mrt

Umudum Öğretmenim Projesi kapsamında oyunlarla  matematik egzersiz çalışmalarına katılım gösterdik.

Eyl

Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulunca hazırlanan "Kovid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi"nde, Okullarda alınacak önlemler yer aldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı velilerimizin yoğun katılımı ile okul bahçemizde kutlanmıştır.