29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hazırlıklarımız.

Afet risklerinin azaltılması kapsamında okulumuzda Afet Bilinci Eğitimleri ve Deprem Tatbikatı gerçekleştirildi.

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencimiz Berat Efe GENÇ İstanbul Minikler Karate Şampiyonasında birinci olarak altın madalya kazanmıştır. Okulumuz adına başarı kazanan öğrencimizi tebrik ederiz.

Avcılar Kaymakamımız Sayın Kemal İNAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevat DERVİŞOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler

Yaşam için gerekli olan hemen hemen her şeyin karşılanmasında doğaya ve onun çeşitliliğine muhtacız. Yaşamımız, bitkilerin ve hayvanların olağanüstü değişkenliği, onların yaşadıkları yerler ve içinde bulundukları ortamlara bağlı. Bugün, yeryüzünde 7 milyar insan yaşıyor. 2050 yılında ise bu rakamın 10 milyara yaklaşacağı öngörülüyor. İnsanlar çoğalıyor ama bizim dışımızdaki canlı türleri için durum, bunun tam tersi. Hızla artan nüfus, yapılaşma, doğal alanların tahribatı, yasa dışı avcılık ve ticaret, yaban hayatın dengesini bozuyor ve yaban hayatın canlıları bir yok oluşa doğru sürükleniyor. Özetle, biz çoğalırken dünyamızı paylaştığımız diğer canlıların sayısı hızla azalıyor. Gezegenimize ve barındırdığı çeşitliliğe dair henüz keşfedilmemiş pek çok tür var. Ancak açık olan bir şey var: mevcut değerlerimizi hızla kaybediyoruz. Bu nedenle 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü sadece gözümüzün gördüğü hayvanları değil, yeryüzünde var olan tüm hayvanların da yaşam hakkına sahip olduklarını hatırlamamız açısından çok önemli.

Eyl

2021-2022 eğitim-öğretim yılı içerisinde okulumuza, öğrencilerimize yönelik etkinliklerde özveri ile çalışan, başarılarıyla katkı sağlayan idareci ve öğretmenlerimize Avcılar Kaymakamlığı tarafından verilen başarı belgeleri okul müdürümüz Rafet ALTAN tarafından takdim edildi.

Eyl

Gaziler Günü Etkinlikleri kapsamında Avcılar Muharip Gaziler Derneği başkanı Nurettin AĞAOĞLU ve gazilerimizle okulumuzda söyleşi düzenledik. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Müdür Yardımcımız Burcu ŞENOL'a ve Dernek Başkanı Nurettin AĞAOĞLU'na teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası Etkinliklerinde görev alan 4-F ve 4-E sınıfı öğrencilerine ve 4-D sınıfı öğretmeni Fevzi YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

Eyl

1. Sınıf Öğrencilerimizin Uyum Haftası Etkinlikleri Başladı.

Eyl

2022-2023 Eğitim - öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantımız gerçekleştirildi.

Eyl

Anasınıfı ve birinci sınıf velilerimize okulumuz psikolojik danışmanları tarafından uyum haftası etkinlikleri kapsamında okula uyum seminerleri düzenlendi. Katılım sağlayan velilerimize ve psikolojik danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

Tem

3. sınıf öğrencilerine yönelik açmış olduğumuz Yaz Okulu İngilizce ve matematik kursumuz tamamlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Tem

TEMA Vakfı Avcıla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Avcılar Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Doğayı Keşfediyorum Projesi'ne müdür yardımcımız Burcu ŞENOL koordinatörlüğünde, öğretmenlerimiz Ayşegül KARAKURT, Mutlu ÇAKIR, Fevzi YILDIRIM, Yıldız KARAKOÇ ve öğrencilerimizle katılım sağladık. Destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını geride bıraktık. Karnelerimizi heyecanla aldık.

2021-2022 Öğretmenler Kurulu ile eğitim- öğretim yılını tamamladık.