İstanbul'u Okuyorum Projesi kapsamında yazar Hasan TOPDEMİR öğrencilerimizle buluştu.

Yerli Malı Haftası her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanmaktadır ve amacı;

•  Tutumun önemini kavratmak.
  •  Küçük yaştan tutumlu olma alışkanlığı kazandırmak.
  •  Yatırımın anlam ve önemini kavratmak.
  •  Tüketim-yatırım ilişkisini açıklamak.
  •  Tüketimde tutumu, tüketimden çok yatırım yapmayı teşfik etmek. Herkesi yatırıma yöneltmek.
  •  Türk mallarını tanıtmak. Yerli malı kullanmanın faydalarını açıklamak. Herkesi yerli malı kullanmaya teşvik ederek yurt ekonomisine katkıda bulunmayı sağlamak.
  •  Sağlıklı, mutlu insanları ile kalkınmış Türkiye yaratmayı görev olarak ilan etmek. Gelecek kuşaklara kalkınmış bir Türkiye bırakmak. Bu güzel yurtta, genç neslin sorumlu yerini almasını sağlamak.

Avcılar İlçesi Geleneksel Çocuk Oyunları 3. sınıflar Seksek Turnuvasında okulumuz ilçe 1.'si olmuştur. Başarıda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında okulumuz müdür yardımcıları Burcu ŞENOL ve Buket AÇIKSES FIRAT tarafından öğretmenlerimize yönelik Protokol Kuralları Kursu düzenlendi.

Veli Akademileri Projesi Kapsamında Psikolojik Danışman Revşan Nur Eren Aile İçinde Çocukla ve Oyun Yoluyla İletişim konusuyla Velilerimize Bilgilerini Aktardı. Kendisine ve Katılım Sağlayan Tüm Velilerimize Teşekkür Ederiz.

Avcılar İlçesi Geleneksel Çocuk Oyunları 2. sınıflar seksek kategorisinde 1.'lik

1. sınıflar seksek kategorisinde 3.'lük kazandık.

Emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye geneli 12 KAsım 2022 saat 18.57 de yapılan deprem tatbikatına katılan tüm öğrenci öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

1999 Düzce Depreminin yıl dönümü olan 12 Kasım 2022 tarihinde ise AFAD koordinasyonunda ülkemizde afetlere yönelik farkındalığı artırmak ve deprem anında doğru davranış şekillerini pekiştirmek amacıyla 81 ilde tüm vatandaşlarımızın katılımıyla saat 18.57'de "Çök-Kapan-Tutun" tatbikatı öncesinde 11 Kasım 14.30'da okulumuzda uygulamasını yaptık.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Trablusgarp'ta, Çanakkale'de ve Milli Mücadele'de yazdığı destanlar ve devletimizin kuruluş sürecinde ortaya koyduğu liderlik iradesi, büyük bir askerî dehâ ve devlet adamı olduğunu tüm dünyaya ispat etmiştir.

Kendisinin "en büyük eserim" dediği Türkiye Cumhuriyeti devletimiz, sadece sınırları içerisinde yaşayanların değil, gönül coğrafyamızdaki her bir mazlum ve mağdurun da umudu haline gelmiştir.

20. yüzyılın en büyük dünya liderlerinden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geride bıraktığımız 84 yılda olduğu gibi bundan sonra da aziz milletimizin her bir ferdi tarafından minnet ve şükranla yâd edilecektir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımız ve kutsal değerlerimiz uğruna canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yılında saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuzda Uzman Terapist Efendi YAVAŞOĞLU tarafından gerçekleştirilen "Çocuklarda Uyum ve Davranış Sorunları" konulu seminer velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Katkı sağlayan tüm velilerimize, okulumuz rehberlik servisine, idarecilerimize ve Uzman Terapist Efendi YAVAŞOĞLU'na teşekkür ederiz.

Avcılar Kaymakamlığı ve Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü işbirliğiyle okulumuzda "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri gerçekleştirildi.