İSTANBUL / AVCILAR - Mehmetçik İlkokulu

Kütüphane haftası kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinlikler.

Mrt

1993 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 22 Mart tarihini 'Dünya Su Günü' olarak ilan etti. Dünya Su Günü, artan su krizini, sosyal ve ekonomik kalkınmanın sürdürülebilirliğini tehdit eden bir olgu olduğunu vurgular.

İlk kez 1992'de Birleşmiş Milletler Çevre ve Kalkınma Konferansı'nda önerilen "Dünya Su Günü", gerek BM üyelerinin, gerekse diğer dünya ülkelerinin giderek büyüyen temiz su sorununa dikkat çekmek, içilebilir su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması konusunda somut adımlar atılmasının sağlanmasında teşvik olması amacıyla bu isme bir gün adamak anlamında oluşturuldu.

Mrt

İstanbul Fiziksel Etkinlikler Turnuvasına 2012-2013 karma kategorisinde katılım sağladık. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabul edilmesinin yıl dönümünde okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikler.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikler.

Şbt

2022-2023 eğitim-öğretim yılı 2. dönem veli toplanımız okul müdürümüz Rafet ALTAN ve idarecilerimiz eşliğinde yoğun veli katılımıyla gerçekleşmiştir.

Şbt

2022-2023 eğitim - öğretim yılı ikinci dönem öğretmenler kurulu toplantısı okul müdürü Rafet ALTAN başkanlığında gerçekleştirildi.

Ock

Türkiye Sakatlar Derneği Avcılar Şubesi okulumuz öğrencilerine seminer vererek, empati ve farkındalık bilinci oluşturdu.

Ara

Avcılar İlçesi Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası Mendil Kapmaca 4. Sınıflar Kategorisinde 3.lük Kazandık. Emeği geçen Öğretmen, Öğrenci, Veli ve İdarecilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlçemiz Geleneksel Çocuk Oyunları Yakan Top 3. sınıflar kategorisinde ilçe 1.liği kazandık. Emeği geçen öğretmen, öğrenci , veli ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Avcılar İlçesi Geleneksel Çocuk Oyunları 4. sınıflar yakan top turnuvasında bir üst tura çıkmaya hak kazandık. Emeği geçen öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerimize teşekkür ederiz

Ara

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Erasmus+K101 Kapsayıcı Eğitim Projesi kapanış lansmanına okulumuz öğretmenleri Meral EREN ve Banu ATSIZ ile katılım sağladık.

Ara

Avcılar İlçesi Geleneksel Çocuk Oyunları 3. sınıflar yakan top turnuvasında bir üst tura çıkmaya hak kazandık. Emeği geçen öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerimize teşekkür ederiz.