Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

Nis

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  ilkokullar arası akıl-zeka oyunları turnuvasında equalibro oyununda 1. olan öğrencimiz Emirza BAHÇEKAPILI'yı, mangala oyununda 1. olan öğrencimiz Nehir GEZER'i, qbitz oyununda 2. olan Cem Mahir ŞİMŞEK'i, pentago oyununda 2. olan Emir KARAALİOĞLU'nu ve küre oyununda 2. olan Ahmet YAMAN'ı tebrik ederiz. Başarıda emeği geçen Sabriye AÇIK ve Pınar ŞİRİN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Nisan Temalı Şiir Yarışmasında okulumuzu temsil eden 4-D sınıfı öğrencimiz Şerife Nida GÜREL'i ve öğretmeni Sabriye AÇIK'ı tebrik ederiz.

Nis

8 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü ve Bilinçli İnternet Kullanımı Etkinliklerimiz.

Nis

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan hafta, ülkemizde Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır.

Nis

Birleşmiş Milletler tarafından dünya genelinde down sendromu hakkında toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmak, down sendromlu bireylere karşı olumlu tutum ve davranışlara katkıda bulunulmasını sağlamak, erken eğitimin ve eğitimde sürekliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de her yıl 21 Mart'ta, Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarımızda toplumsal farkındalık ve duyarlılığa katkı sağlayacak etkinlikler düzenlenmektedir.

Down sendromu, bireylerin fiziksel özellikleri ve zihinsel yeteneklerinde farklılık gösteren genetik bir durumdur. Down sendromlu bireylerin topluma katkı sağlayabilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri ve mutlu bir yaşam sürdürebilecekleri unutulmamalıdır.

Down sendromlu bireylerin eğitim haklarına saygı gösteriyor ve özel eğitim ihtiyacı olan her öğrenci için olduğu gibi sunulan eğitimin niteliğini artırmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her bireyin eğitimde eşit fırsatlara sahip olmasının öneminden yola çıkarak; down sendromlu öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeyde kullanabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Down sendromlu bireylerin hayatlarını daha iyi anlamak, toplum ile bütünleşmelerini sağlamak, onların sahip olduğu yetenekleri ve potansiyellerinin farkında olmalarını sağlamak ve geliştirilmeleri önem arz etmektedir.

Her down sendromlu bireyin sevgi dolu bir toplumun parçası olma hakkına sahip olduğuna inanıyoruz.

"21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü"nde, down sendromlu bireylerin yaşamlarını daha iyi anlamak ve desteklemek için birlikte hareket etmenin önemli olduğunu vurgulayarak bu öğrencilerimize okullarımızda fedakârca hizmet sunan tüm öğretmenlerimize, personelimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 3. Sınıf Öğrencileri Sek Sek Kategorisinde Bölge 2.’si Olmuşlardır. Başarıda emeği geçen öğrencilerimizi ve Öğretmenimiz Özlem Ezer’i Tebrik Ederiz.

Mrt

İstanbul Ogrenci Meclisi Projesinin mart ayı planında yer alan haftanın en temiz sınıfi yarışmasında 1.  olan 2-I ve 1-İ sınıflarını tebrik ederiz.

Mrt

4-G sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Soner KUYUCU ile birlikte her ramazan geleneksel hale getirdiğimiz ramazan kolilerimizi hazırladık. Destek olan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İnternet kullanımı ile ilgili broşürlerimiz.